محل تبلیغات شما

بیولوژی افسردگی(بخش اول)

  • بیولوژی افسردگی(بخش اول)
    بیولوژی افسردگی(بخش اول)

    بیولوژی افسردگی(بخش اول)

    همانطور که از عنوان مشخص است در ادامه قصد داریم به شرح ساختار و علل افسردگی طی چند بخش بپردازیم. پس اگر علاقه مند به این نوع مقالات هستید ادامه این مطلب را از دست ندهید با ما همراه باشید.

    بیولوژی افسردگی(بخش اول)

    تاکنون پژوهش های زیادی بر روی علل و ریشه های اصلی افسردگی توسط پژوهشگران انجام شده است. در ادامه می خواهیم توضیحی نسبتاً کوتاه اما مفید در رابطه با علل افسردگی از زوایای مختلف بیولوژیکی، روانشناسی و عوامل اجتماعی که با بروز افسردگی مرتبط هستند بپردازیم. با ما همراه باشید.

    بیولوژی افسردگی:

    اگر از افرادی هستید که مقالات علمی مخصوصاً حوضه پزشکی و روانشناسی را دنبال می کنید، شاید خوانده و یا شنیده باشید که افسردگی، صرفاً نتیجه یک عدم تعادل در مواد شیمیایی داخل مغز است. اگرچه مواد شیمیایی داخل مغز، بخش مهمی از علت و عوامل بروز افسردگی را تشکیل می دهند، اما قضیه به همین سادگی ها هم نبوده و نیست چرا که مغز از چند لایه پیجیده تشکیل شده که ارتباطات خاصی بین آنها برقرار است بنابراین اینکه صرفاً کاهش مواد شیمیایی داخل مغز را تنها علل بروز افسردگی بدانیم، یک تفکر ساده و پوچ است.

    شیمی اعصاب(انتقال دهنده های عصبی):

    همانطور که احتمالاً می دانید مغز از چند ماده شیمیایی برای ارتباط با بخش های داخلی خود وهمچنین ارتباط با دستگاه عصبی استفاده می کند. این انتقال دهنده های شیمیایی، که انتقال دهنده های عصبی هم نامیده می شوند، به محض آزاد شدن توسط تعداد زیادی سلول عصبی که در واقع همان نورونها هستند دریافت می شوند. در واقع این نورون ها هستند که به طور پیوسته و ثابت به واسطه تبادل انتقال دهنده عصبی به یکدیگر، با همدیگر ارتباط برقرار می کنند. نکته قابل توجهی که باید بدانید این است که برای کارکرد صحیح مغز، این چرخه و سیستم ارتباطی باید فعال بوده و به درستی کار کند.

    در مغز بخش های بی شمار بسیار ریزی به نام سیناپس قرار دارد که وظیفه اتصال یک نورون به نورون دیگر را بر عهده دارد. چرخه کلی کار این سیستم بدین صورت است که یک نورون(ارسال کننده) ابتدا یک پیام رسان عصبی را به سیناپس ارسال کرده و نورون بعدی(دریافت کننده) پیام مربوطه را با استفاده از گیرنده هایی که روی سطحش قرار گرفته جذب می کند.

    در اینجا گیرنده ها در واقع مولوکلهای ریزی هستند که درست به مانند یک قفل بر روی یک در عمل می کنند. این گیرنده ها دارای کانال های شیمیایی با شکل های خاص هستند که کاملاً با نورن ارسال کننده، شکل خود را تطبیق کرده و هماهنگ می کنند. حال زمانی که عمل هماهنگ سازی انتقال دهنده عصبی در هر دو طرف فرستنده و گیرنده انجام شد، انتقال دهنده عصبی، خود را به کانال مولکولی گیرنده مربوطه می رساند. در نتیجه گیرنده در این حالت فعال شده و درست به مانند یک کلید، قفل در را باز می کند. حال زمانی که هیچ مولوکل انتقال دهنده عصبی در گیرنده ها برای باز شدن وجود نداشته باشد، گیرنده ها در وضعیت بسته و یا همان غیرفعال باقی می مانند.

    اگر دقت کرده باشید در یک آهنگ، صرفاً نتها نیستند که ملودی را تشکیل می دهند بلکه فضاها و رخنه هایی نیز در این بین برای ثبات کار در نظر گرفته شده است. این مثال را دقیقاً می توان به رابطه انتقال دهنده های عصبی و سیناپسها تعمیم داد.

    بخش اول این مقاله آموزشی هم به پایان رسید منتظر بخش های بعدی این مقاله در روزهای آتی باشید. همچنین ما را از نقطه نظرات ارزشمند خود در بخش نظرات جهت بهبود کیفیت مطالب سایت بی بهره نگذارید.

    The post بیولوژی افسردگی(بخش اول) appeared first on مرجع خبری و فروشگاهی اپل.

    مطلب بیولوژی افسردگی(بخش اول) در سایت بزرگ بجنورد فان و سرگرمی

رابطه عمه‌ای هم شغل است

جنجال موتورسواری دختر با حجاب در خیابان ها

دانلود آهنگ جدید امیر عظیمی ماهی قرمز

افسردگی ,بخش ,های ,یک ,عصبی ,گیرنده ,انتقال دهنده ,بیولوژی افسردگی ,بخش اول ,افسردگی بخش ,دهنده های

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تیمیتا شاپ merlackressi portiostapin کمپین هواداران جوان maulidcacu اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها نوشته های همایون رقابی لژیون همسفر نسیم فروشگاه ساعت زنانه اینترنتی esatriccent